Chcete jít s dobou nebo pouze zlepšit informovanost obyvatel Vašeho města či obce? Pokud ano, přinášíme Vám řešení!

Každé město či obec by v dnešní době měla mít své webové stránky. Je to z toho důvodu, že občané díky webovým stránkám budou dostatečně informováni. Jistě, funguje ještě rozhlas, ale dejme si ruku na srdce – kdo stihne hlášení kromě seniorů?

Pokud tedy chcete, aby Vaši občané byli dostatečně informováni, zřiďte si své vlastní webové stránky, kde bude vždy dostatek informací o plánujících se akcích, o ordinačních hodinách lékařů či o jiných aktualitách, které je třeba občanům sdělovat.

Pokud chcete jít ale s dobou, zřiďte si mobilní aplikaci!

Mnozí lidé mají v mobilním zařízení pomalý internet, proto ocení, když si stránku, kterou často navštěvují, mohou stáhnout do svého telefonu. Jednou z aplikací, kterou si do svého telefonu stáhnou, by měla být i aplikace samotného města nebo obce v níž žijí. Je to pro ně pohodlnější a hlavně rychlejší způsob, jak se dozvědět o aktualitách ve městě či obci.

Proč vlastně mít mobilní aplikaci?

Možná si říkáte, proč mít mobilní aplikaci, když máte svou vlastní webovou stránku, kterou máte přizpůsobenou pro mobilní zařízení. Odpověď je naprosto jednoduchá – mobilní aplikace má hned několik výhod a to nejen pro Vás, ale i pro Vaše občany. K těm hlavním výhodám patří to, že aplikace využije všechny funkce telefonu. Navíc se přizpůsobí danému přístroji, do něhož je aplikace stažena. Další výhodou je zasílání push zpráv.

Na koho se obrátit?

Jestliže jsme Vás přesvědčili nebo to už dlouho zvažujete a my Vás v tom utvrdili, tak neváhejte a kontaktujte PepiApp, která se už dlouhá léta zabývá tvorbou mobilních aplikací jak pro Android, tak i pro operační systém iOS.

Tvoří mobilní aplikace převážně v Praze, ale vyhoví i vzdálenějším klientům.

Kdo nebo co to vlastně PepiApp je?

PepiApp je na trhu už nějaký ten pátek a zaměřuje se na tvorbu mobilních aplikací. Její klientela je skutečně široká a rozmanitá – mezi klienty najdeme restaurace, dále taky hotely, muzea, festivaly, realitní kanceláře nebo taky fyzické osoby, jako jsou například právníci.

Investice, která se opravdu vyplatí!

Věřte, že pokud si pořídíte svou vlastní mobilní aplikaci, tak to bude investice, která se opravdu vyplatí! Ocení ji skutečně všichni občané s chytrými telefony, kteří chtějí být dostatečně informováni, ale třeba nemají čas čekat na načtení webových stránek, jež trvá i několik minut při pomalém internetovém připojení. Mobilní aplikace načte během několika sekund a nezáleží, jak silné připojení máte.

Pokud chcete vytvořit mobilní aplikaci na míru pro vaše město, přečtěte si náš článek Appka na míru.

Chcete-li zvýšit bezpečnost dat na svém webu, přečtěte si náš článek o bezpečnosti dat a mobilních aplikacích.