Chcete jít s dobou nebo pouze zlepšit informovanost obyvatel Vašeho města či obce? Pokud ano, přinášíme Vám řešení!

Každé město či obec by v dnešní době měla mít své webové stránky. Je to z toho důvodu, že občané díky webovým stránkám budou dostatečně informováni. Jistě, funguje ještě rozhlas, ale dejme si ruku na srdce – kdo stihne hlášení kromě seniorů?

Pokud tedy chcete, aby Vaši občané byli dostatečně informováni, zřiďte si své vlastní webové stránky, kde bude vždy dostatek informací o plánujících se akcích, o ordinačních hodinách lékařů či o jiných aktualitách, které je třeba občanům sdělovat. Pokud chcete jít ale s dobou, zřiďte si mobilní aplikaci!

Mnozí lidé mají v mobilním zařízení pomalý internet, proto ocení, když si stránku, kterou často navštěvují, mohou stáhnout do svého telefonu. Jednou z aplikací, kterou si do svého telefonu stáhnou, by měla být i aplikace samotného města nebo obce v níž žijí. Je to pro ně pohodlnější a hlavně rychlejší způsob, jak se dozvědět o aktualitách ve městě či obci.

Web je sice skvělá věc, ale lidé si raději stáhnou aplikaci, která často funguje i bez internetového připojení, než aby zdlouhavě hledali pomocí webových prohlížečů vaši stránku. Mnoho lidí si myslí, že tvorba mobilní aplikace je naprosto zbytečná, ale to je lež. Mobilní aplikace jsou v dnešní době nejmocnějším marketingovým nástrojem!

Pro více informací o trendech ve tvorbě mobilních aplikací, si přečtěte náš článek 6 trendů ve tvorbě mobilních aplikací.

Investice, která se opravdu vyplatí!

Věřte, že pokud si pořídíte svou vlastní mobilní aplikaci, tak to bude investice, která se opravdu vyplatí! Ocení ji skutečně všichni občané s chytrými telefony, kteří chtějí být dostatečně informováni, ale třeba nemají čas čekat na načtení webových stránek, jež trvá i několik minut při pomalém internetovém připojení. Mobilní aplikace načte během několika sekund a nezáleží, jak silné připojení máte.

Na koho se obrátit?

Pokud byste měli zájem o tvorbu webových aplikací, měli byste se obrátit na PepiApp. PepiApp působí převážně v Praze, avšak nemá problém i se vzdálenými klienty. Tento framework se zaměřuje na tvorbu mobilních aplikací pro Android a iOS.

Kdo nebo co to vlastně PepiApp je?

PepiApp je na trhu už nějaký ten pátek a zaměřuje se na tvorbu mobilních aplikací. Její klientela je skutečně široká a rozmanitá – mezi klienty najdeme restaurace, dále taky hotely, muzea, festivaly, realitní kanceláře nebo taky fyzické osoby, jako jsou například právníci.