Žijeme v době internetu. Internet je dneska skutečně mocná zbraň, kterou využívá nejedna firma či společnost. Každá firma by měla mít své vlastní webové stránky, díky kterým lidé zjistí, že firma vůbec existuje. Následně je třeba mít dobrou internetovou reklamu, která není nijak drahá – naopak se řadí k těm nejlevnějším reklamám vůbec.

Jelikož v této době každá společnost musí jít s dobou, tak aby předběhla konkurenci nebo měla před ní aspoň trochu náskok, je třeba mít i svou vlastní mobilní aplikaci, kterou si klienti s chytrými telefony rozhodně zamilují.

Kde si nechat vytvořit mobilní aplikaci?

Mít svou vlastní mobilní aplikaci je dneska naprosto snadná a běžná věc. Chce to jenom vědět, do rukou jaké společnosti se musíte vložit. Samozřejmě, na současném trhu najdete hned několik společností, které vám jsou schopné vytvořit kvalitní mobilní aplikaci rychlostí blesku. Ovšem ne každý tvůrce mobilních aplikací je schopen vytvořit mobilní aplikaci jak pro Android, tak pro iOS.

To umí například PepiApp, který je nejen v Praze, ale i na celém českém trhu vážně jednička!

Kdo nebo co to vlastně PepiApp je?

Tento framework je na trhu už nějaký ten pátek a zaměřuje se na tvorbu mobilních aplikací. Její klientela je skutečně široká a rozmanitá – mezi klienty najdeme restaurace, hotely, muzea, festivaly, realitní kanceláře nebo taky fyzické osoby, jako jsou například právníci.

Investice, která se opravdu vyplatí!

Přizpůsobujete své weby pouze mobilním zařízením, protože to pro vás není tak velká investice? Věřte, že pokud si pořídíte svou vlastní mobilní aplikaci, tak to bude investice, která se opravdu vyplatí! Ocení ji skutečně všichni občané s chytrými telefony, kteří chtějí být dostatečně informováni, ale třeba nemají čas čekat na načtení webových stránek, jež trvá i několik minut při pomalém internetovém připojení. Mobilní aplikace načte během několika sekund a nezáleží, jak silné připojení máte a navíc funguje i bez internetového připojení.

Pro více informací o vytváření mobilních aplikací, si přečtěte náš článek o nové firemní mobilní aplikaci.