Pokud chcete vytvořit firemní aplikaci na míru, přečtěte si náš článek o appce na míru.

 

Každá společnost používá jiné praktiky na lákání zákazníků, ať už to jsou reklamy, plakáty, webové stránky nebo mobilní aplikace. Někteří z vás by si mohli myslet, že mobilní aplikace jsou k ničemu.

Avšak tomu tak není, mobilní aplikace jsou v dnešní době jedním z nejmocnějších marketingovým nástrojům.

Kde si mohu nechat vytvořit mobilní aplikaci?

Mít svou vlastní mobilní aplikaci je dneska naprosto snadné. Chce to jenom vědět, do rukou jaké společnosti se musíte vložit. Samozřejmě, na současném trhu najdete hned několik společností, které vám jsou schopné vytvořit kvalitní mobilní aplikaci rychlostí blesku. Ovšem ne každý je schopen vytvořit mobilní aplikaci jak pro Android, tak pro iOS. To umí například PepiApp, která je nejen v Praze, ale i na celém českém trhu naprostá jednička!

 

Chcete se dozvědět více o USP a mobilních aplikacích? Podívejte se na Jak vytvořit jedinečnou prodejní nabídku (USP) pro vaši mobilní aplikaci.

Znáte tuto společnost?

Jestliže jste se s tímto frameworkem doposud nesetkali, uvedeme vás do obrazu. PepiApp je na trhu už nějaký ten pátek a zaměřuje se na tvorbu mobilních aplikací. Jeho klientela je skutečně široká a rozmanitá – mezi klienty najdeme restaurace, dále taky hotely, muzea, festivaly, realitní kanceláře nebo taky fyzické osoby, jako jsou například právníci. Co je však zajímavé, je to, že mezi klienty najdeme i obce či města. PepiApp se tedy nespecializuje na tvorbu mobilních aplikací jenom pro fyzické osoby či společnosti, ale zabývá se i tvorbou mobilních aplikací na míru pro města a obce.

Jaké jsou výhody mobilní aplikace?

Možná si říkáte, proč by společnost měla mít mobilní aplikaci, když má svou vlastní webovou stránku, kterou mají přizpůsobenou pro mobily. Odpověď je naprosto jednoduchá – mobilní aplikace mají hned několik výhod. K těm hlavním výhodám patří to, že aplikace využijí všechny funkce telefonu. Navíc se přizpůsobí danému přístroji, do něhož jsou aplikace staženy. Mobilní aplikace často fungují i bez připojení k internetu a dokonce šetří i čas. Další výhodou je zasílání push zpráv.