Chystáte u Vás v práci večírek nebo jen firemní akci? Pokud ano, nechte si vytvořit vlastní mobilní aplikaci, ve které poté můžete společně sdílet fotky, videa a jiné informace o vašem eventu. Mít svou vlastní mobilní aplikaci je dneska naprosto snadné a moderní. Chce to jenom vědět, do rukou jaké společnosti se musíte vložit.

Samozřejmě, na současném trhu najdete hned několik společností, které vám jsou schopné vytvořit kvalitní mobilní aplikaci rychlostí blesku. Ovšem ne každá společnost je schopná vytvořit mobilní aplikaci jak pro Android, tak pro iOS.

Pro další informace o vytváření mobilních aplikací, si přečtěte náš článek o nové firemní mobilní aplikaci.

Koho a jak si zvolit?

Prvním klíčovým krokem je výběr vhodného tvůrce mobilních aplikací. Jedním z takových tvůrců mobilních aplikací je PepiApp! Tento framework sídlí v Praze, ale

nemá sebemenší problém se vzdálenějšími klienty. Mezi spokojenými klienty najdeme muzea, restaurace, hotely, ale také fyzické osoby jako jsou právníci. Tento framework je také schopen vývoje mobilní aplikace pro android a iOS zároveň, takže díky toho se můžete přizpůsobit a tím potěšit všechny vaše budoucí zákazníky.

Mobilní aplikace nebo web?

Investice, kterou jste dali do tvorby mobilní aplikace se Vám již brzo vrátí v podobě spokojených zákazníků. Ocení ji opravdu všichni zákazníci s chytrými telefony, kteří chtějí být dostatečně informováni, ale třeba nemají čas čekat na načtení webových stránek, jež trvá i několik minut při pomalém internetovém připojení. Mobilní aplikace se dokáže načíst během několika sekund a nezáleží, jak silné připojení máte.

Jaké jsou výhody mobilní aplikace?

Mezi výhody mobilní aplikace patří to, že využije všechny funkce telefonu nebo také zasílání push zpráv. Navíc se přizpůsobí danému přístroji, do něhož jsou aplikace staženy. Hlavní výhodou mobilní aplikace je, že často funguje i bez připojení k internetu.