Představíme si mobilní aplikaci Breda Klub. Tuto mobilní aplikaci pro opavské obchodní centrum Breda vyvinuli v PepiApp s.r.o. PepiApp je vývojář mobilních aplikací na míru.

 

Registrace do Breda klubu

Při prvním otevření aplikace je potřeba se zaregistrovat. Registrace je zcela zdarma. Máte možnost registrovat se pomocí Facebooku. V průběhu registrace máte na výběr, zda si přejete zaslat domů fyzickou verzi Breda Klub karty nebo ne. Můžete používat jen elektronickou verzi karty. Elektronická verze Breda Klub karty je součástí této mobilní aplikace.

 

01 bredaklub

 

Akce Breda klubu

Po registraci do Breda klubu jsme převedeni na hlavní stánku mobilní aplikace Breda Klub, kde jsou uvedeny právě probíhající akce centra.

 

02 bredaklub

 

Magazín Breda

Také je zde dostupné současné vydání magazínu obchodního centra Breda.

 

03 bredaklub 

Lišta ikon mobilní aplikace Breda Klub 

Ve spodní části obrazovky se nachází lišta s ikonami funkcí. První ikona zleva zobrazí momentálně probíhající soutěže, kterých se mohou zúčastnit lidé starší 16 let. Druhá ikona zleva otevře seznam exkluzivních slev od partnerů obchodního centra Breda.

 

Seznam obchodů v obchodním centru Breda

Pokud hledáte specifický produkt a nejste si jisti, zda se v obchodním centru prodejna, jenž tento předmět nabízí nachází, naleznete v aplikaci i seznam obchodů.

 

04 bredaklub

 

 

Mapa obchodního centra Breda

A pokud nevíte, jak se ke zvolené prodejně v obchodním centru Breda dostat, můžete jednoduše vytáhnout mobil, spustit mobilní aplikaci Breda Klub, kliknout na ikonku Mapa a obchodní centrum máte jako na dlani.

 

05 bredaklub

 

Klubová karta Breda Klubu

Poslední ikona zleva je ikona Karta, která zobrazí vaši Breda Klub kartu. Jedná se o QR kód, který stačí předložit a můžete čerpat výhody věrnostního programu Breda a tak šetřit vaši peněženku.

 

06 bredaklub

 

Výhody mobilní aplikace Breda Klub


Hlavní výhody mobilní aplikace Breda Klub jsou:

  • přehled o slevách
  • nakupujete výhodněji díky personifikovaným nabídkám
  • máte možnost VIP členství, což představuje výhody na událostech pořádaných obchodním centrem Breda
  • výhody platí i u partnerů obchodního centra Breda

 

 

Zajímáte se o firemní aplikace? Podívejte se na náš článek o nové firemní mobilní aplikaci.