Bezpečnost dat v mobilních aplikacích je téma, kterému se v dnešní době nelze vyhnout. S rostoucím počtem kybernetických útoků je důležitější než kdy dříve chránit vaše osobní informace. V tomto článku vám ukážeme, jak PepiApp bere bezpečnost vašich dat vážně a jaké konkrétní kroky k tomu podnikáme.

 

 

Aktualizace softwaru: Klíč k bezpečí


Aktualizace softwaru jsou nezbytné pro zajištění bezpečnosti vašeho mobilního zařízení. Jak upozorňuje SMARTmania.cz, neaktualizované aplikace mohou být snadným cílem pro kybernetické útoky. PepiApp pravidelně aktualizuje všechny své aplikace, aby byly vždy vybaveny nejnovějšími bezpečnostními záplatami. Tento proces je automatizován, takže se nemusíte o nic starat.

 

 

Správa hesel: Silné heslo je půlka úspěchu

Používání silných a jedinečných hesel je základním krokem k ochraně vašich dat. Mnoho uživatelů používá jedno heslo pro více služeb, což je velké riziko. PepiApp nabízí integrované nástroje pro správu hesel, které vám pomohou vytvářet silná a jedinečná hesla pro každou službu. Tyto nástroje jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné i pro méně technicky zdatné uživatele.

 

 

Komunikační aplikace a šifrování: Soukromí je naší prioritou

Koncové šifrování je důležitým prvkem v komunikačních aplikacích. Jak uvádí Avast, koncové šifrování zajišťuje, že vaše zprávy jsou viditelné pouze pro vás a jejich příjemce. Aplikace od PepiApp používají koncové šifrování, aby byla vaše komunikace vždy chráněna. Všechny naše aplikace jsou navíc auditovány nezávislými bezpečnostními firmami.

 

Pro další informace o vytváření mobilních aplikací, si přečtěte náš článek o nové firemní mobilní aplikaci.

 

Bezpečnost dat je pro nás prioritou

Bezpečnost dat je pro nás v PepiApp prioritou. Od pravidelných aktualizací softwaru, přes správu hesel, až po antivirovou ochranu a koncové šifrování v komunikačních aplikacích – děláme vše, abychom vám poskytli maximální bezpečí. Děkujeme, že nám důvěřujete s ochranou vašich dat.

 

 

My v PepiApp jsme připraveni pro vás vyvinout mobilní aplikaci a vy se nemusíte obávat o bezpečnost dat. Kontaktujte nás.