Pokud chcete, aby Vaši občané byli dostatečně informováni, zřiďte si své vlastní webové stránky, kde bude vždy dostatek informací o plánujících se akcích, o ordinačních hodinách lékařů či o jiných aktualitách, které je třeba občanům sdělovat. Pokud chcete jít ale s dobou, zřiďte si mobilní aplikaci!

Mnozí lidé mají v mobilním zařízení pomalý internet, proto ocení, když si stránku, kterou často navštěvují, mohou stáhnout do svého telefonu. Jednou z aplikací, kterou si do svého telefonu stáhnou, by měla být i aplikace samotného města nebo obce v níž žijí.

Je to pro ně pohodlnější a hlavně rychlejší způsob, jak se dozvědět o aktualitách ve městě či obci.

Web je sice skvělá věc, ale lidé si raději stáhnou aplikaci, která často funguje i bez internetového připojení, než aby zdlouhavě hledali pomocí webových prohlížečů vaši stránku. Mnoho lidí si myslí, že tvorba mobilní aplikace je naprosto zbytečná, ale to je lež. Mobilní aplikace jsou v dnešní době nejmocnějším marketingovým nástrojem!

Chcete-li zvýšit bezpečnost dat na vašem webu, přečtěte si náš článek o bezpečnosti dat a mobilních aplikacích.

Investice, která se opravdu vyplatí!

Věřte, že pokud si pořídíte svou vlastní mobilní aplikaci, tak to bude investice, která se opravdu vyplatí! Ocení ji skutečně všichni občané s chytrými telefony, kteří chtějí být dostatečně informováni, ale třeba nemají čas čekat na načtení webových stránek, jež trvá i několik minut při pomalém internetovém připojení. Mobilní aplikace načte během několika sekund a nezáleží, jak silné připojení máte.

Na koho se obrátit?

Pokud byste měli zájem o tvorbu webových aplikací, měli byste se obrátit na PepiApp. PepiApp působí převážně v Praze, avšak nemá problém i se vzdálenými klienty. Tento framework se zaměřuje na tvorbu mobilních aplikací pro Android a iOS.

Kdo nebo co to vlastně PepiApp je?

PepiApp je na trhu už nějaký ten pátek a zaměřuje se na tvorbu mobilních aplikací. Její klientela je skutečně široká a rozmanitá – mezi klienty najdeme restaurace, dále taky hotely, muzea, festivaly, realitní kanceláře nebo taky fyzické osoby, jako jsou například právníci.

Pro více informací o firemní mobilní aplikaci, podívejte se na náš průvodce vaší novou firemní mobilní aplikací.